Koulutus ja kokemus antaa tekemiselle vahvan pohjan – toimintaa eteenpäin vie innostus ja halu oppia uusia asioita

Heikki Nuutinen Design (HND) on vuonna 2002 perustamani suunnittelu- ja tutkimustoimisto. HND:n toiminta perustuu monipuoliseen ja syvälliseen osaamiseen, vahvaan kokemukseen sekä ketterään verkostoitumiseen. Teen yhteistyötä paitsi paikallisten osaajien, niin myös kansainvälisten asiantuntijoiden sekä muun muassa Mäntsälän kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa. HND on vastuullinen toimija huomioiden asiakkaat, kumppanit, prosessit sekä yhteistyökumppanit.

Olen valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1989. Taiteen maisteriksi valmistuin Taideteollisesta korkeakoulusta 90-luvun puolivälissä. Kokemusta luovan, strategisen ja visuaalisen suunnittelun tehtävistä mainos- ja suunnittelutoimistoissa sekä yrittäjän omassa toimistossa on kertynyt yli 30 vuoden ajalta. Tutkimusosaamista löytyy Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta Median laitokselta. Lisäksi opetan brändiviestintää ja muita viestintäaineita LAB-ammattikorkeakoulussa Lahdessa.

Mäntsälä Digital

HND on myös mukana talvella 2019 perustetussa Mäntsälä Digital -verkostossa. Mäntsälä Digital tarjoaa digitaalisen alan asiantuntijapalveluita paikallisille ja lähialueen yrityksille ja yhteisöille sekä kunnille ja kuntayhtymille. Tavoitteena on parantaa alueen toimijoiden digitaalisia palveluita, kehittää yritysten kilpailukykyä, kasvattaa kunnan vetovoimaa ja rakentaa alueen digitaalista ekosysteemiä tulevaisuuden haasteisiin. Mäntsälä Digital järjestää vuosittain Ting – Mäntsälä Hackathonin.


Ota yhteyttä, niin pohditaan kuinka voisin auttaa sinun organisaatiotasi brändin, palvelun tai viestinnän kehittämisessä.


Heikki Nuutinen
Designer, tutkija, TaM
050 355 3842

POSTIOSOITE: 

Heikki Nuutinen Design
Männistöntie 6
04600 Mäntsälä

PUHELIN:
050 355 3842

SÄHKÖPOSTI: 
heikki.nuutinen@hnd.fi

LINKEDIN: 

https://fi.linkedin.com/in/heikkinuutinen

TWITTER: 

https://twitter.com/HeikkiNuutinen

BLOGI: 

https://heikkinuutinen.wordpress.com

FACEBOOK: 

https://www.facebook.com/heikkinuutinendesign