Koulutus ja kokemus antaa tekemiselle vahvan pohjan – eteenpäin sitä vie innostus ja halu oppia uusia asioita

Heikki Nuutinen Design (HND) on vuonna 2002 perustettu suunnittelu- ja tutkimustoimisto. HND:n toiminta perustuu monipuoliseen ja syvälliseen osaamiseen, vahvaan kokemukseen sekä ketterään verkostoitumiseen. Teemme yhteistyötä muun muassa Mäntsälän kunnan ja Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa.

Mäntsälä Digital

HND on myös mukana talvella 2019 perustetussa Mäntsälä Digital -verkostossa. Mäntsälä Digital tarjoaa digitaalisen alan asiantuntijapalveluita paikallisille ja lähialueen yrityksille ja yhteisöille sekä kunnille ja kuntayhtymille. Tavoitteena on parantaa alueen toimijoiden digitaalisia palveluita, kehittää yritysten kilpailukykyä, kasvattaa kunnan vetovoimaa ja rakentaa alueen digitaalista ekosysteemiä tulevaisuuden haasteisiin.

Huippuosaamista ja laaja-alaista kokemusta

Mäntsälä Digitaliin kuuluvien ammattilaisten osaaminen on huippuluokkaa. Mukana on muun muassa digimarkkinoinnin asiantuntijoita, ohjelmoijia, webdesignereita, konseptisuunnittelijoita, brändisuunnittelijoita, pelialan osaajia, liiketoiminnan kehittäjiä, videotuotannon ammattilaisia, sisällöntuottajia ja kouluttajia.POSTIOSOITE: 

Heikki Nuutinen Design
Männistöntie 6
04600 Mäntsälä

PUHELIN:
050 355 3842

SÄHKÖPOSTI: 
heikki.nuutinen@hnd.fi

LINKEDIN: 

https://fi.linkedin.com/in/heikkinuutinen

TWITTER: 

https://twitter.com/HeikkiNuutinen

BLOGI: 

https://heikkinuutinen.wordpress.com

FACEBOOK: 

https://www.facebook.com/heikkinuutinendesign

HND:n veturina toimii Art director, tutkija, Taiteen maisteri Heikki Nuutinen. Takana on pari kymmentä vuotta suunnittelutehtävissä eri mainos- ja suunnittelutoimistoissa. Tutkimusosaamista löytyy Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta Median laitokselta.

HND on vastuullinen toimija huomioiden asiakkaat, kumppanit ja koko yhteiskunta.

Ota yhteyttä, niin pohditaan kuinka voisimme auttaa sinun organisaatiotasi brändin, palvelun tai viestinnän kehittämisessä.


050 3553842, Heikki Nuutinen