Työnäytteitämme vuosien varrelta

Yli 16 vuoden aikana asiakkainamme on ollut kymmeniä eri kokoisia yrityksiä, yhteisöjä, julkishallinnon organisaatioita, kuntia ja muita toimijoita.

Oheisilla työnäytteillä haluamme kertoa innovatiivisuudestamme ja osaamisemme laadusta.

Yksikään projekti ei luonnollisestikaan ole yhden ihmisen aikaansaannos. Lopputulokseen vaikuttavat aina myös asiakas, kumppanit ja muut sidosryhmään kuuluvat. Samalla kun olemme ylpeitä jokaisesta työstämme, tiedämme, että seuravalla kerralla rima on taas korkeammalla.

Soita, niin kerron mielellään lisää projekteista ja niiden sisällöistä vaikkapa kahvikupin ääressä.


050 3553842, Heikki Nuutinen


REFERENSSIT

Anvia, yritysbrändin suunnittelu

Projekti kattoi entisen Vaasan läänin puhelimen uuden nimen ja visuaalisen ilmeen suunnittelun, sekä ilmeen jalkauttamisen eri medioihin ja palveluympäristöihin. Taustalla oli liiketoiminta- ja palveluympäristön muutokset. Suunnittelun tehtävä oli myös mahdollistaa yrityksen toiminta uusilla toimialoilla. Projekti toteutettiin yhteistyössä Mainostoimisto Incognito Oy:n kanssa.

Anvia Oyj:n yritystunnus.

Aalto-yliopisto, Thesis Design, kirja ja e-kirja

Suunnittelimme painetun kirjan ja e-kirjan Aalto-yliopiston Median laitokselle. Projektiin kuului konsepti- ja visuaalinensuunnittelu, taittotyö sekä tuotannon ohjaus. Sähköiseen versioon sisältyy lisämateriaalia, kuvia ja tutkimusdokumentteja. E-kirjan toteutti Unigrafia Oy.

Thesis Design kirja ja ekirja.

Autoliike Keijo Lehtonen, REDEX-ohjelma

Toteutimme REDEX-ohjelman mukaisen palvelubrändiprojektin. Lopputuloksena kehitimme uuden palveluilmeen sekä työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön. 

Autoliike Keijo Lehtosen markkinointinimen autokauppias.fi logo.

Cosmonova, ilme

Suunnittelimme uuden ilmeen Naturhistoriska Riksmusetin Cosmonova-elokuvateatterille Tukholmaan. Projekti käsitti tunnuksen, tunnusanimaation, värimaailman, typografian sekä graafisen ohjeiston. Projekti toteutettiin yhteistyössä Mainostoimisto Incognito Oy:n kanssa.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan Cosmonovan tunnusanimaation.

Hirvihaaran Golf, yritysvideo
Suunnittelimme ja toteutimme yritysvideon golfkentän asiakashankintaan ja imagotyöhön. Tuotanto sisälsi myös äänet ja musiikin. Projekti tehtiin yhteistyössä Mediafin Oy:n kanssa.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan Hirvihaaran Golfin yritysvideon.

Mäntsälän Yrityskehitys, video

Tuotimme lyhyen dokumentäärisen esittelyvideon Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n toiminnasta. Videolla esiteltiin neljän mäntsäläläisen yrityksen toimintaa eri vaiheissa, sekä kokemuksia yrittäjyydestä.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan Mäntsälän Yrityskehityksen videon.

Niitty-Nummen Hoitokoti, REDEX-ohjelma

Toteutimme REDEX-ohjelman mukaisen palvelubrändiprojektin. Lopputuloksena kehitimme uuden palveluilmeen sekä työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Niitty-Nummen Hoitokodin tunnus.

Paperiliitto
Suunnittelimme 100-vuotisilmeen sekä sen sovellukset eri medioissa ja ympäristöissä. Vastasimme myös tapahtuman ilmeestä ja viestinnästä. Tuotimme myös Matti Eskon esittämän sävellyksen, jonka tuoteutuksesta vastasi Tapio Kangas.

Paperiliiton 100-vuotisjuhlavuoden materiaalia.

Posti, Postimerkkikeskuksen vuosikirjat

Olemme suunnitelleet useita vuosikirjoja Postin Postimerkkikeskukselle. Projektit ovat kattaneet kuva-aineiston etsimisen ja tuottamisen, visuaalisen suunnittelun, taittotyön sekä tuotannon valvomisen.

Postimerkkivuosi 2005.

Karjalan Liitto, video
Suunnittelimme ja toteutimme videon liiton jäsenhankintaan ja imagotyöhön. Tuotanto sisälsi myös äänet ja musiikin. Kuvauksista ja editoinnista vastasi Framepoint.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan Karjalan Liiton rock-henkisen videon.

Kulman Terapiat, palveluilme

Suunnittelimme palveluilmeen uudelle fysioterapiakeskukselle. Projekti käsitti tunnuksen, sloganin, värimaailman, esitysgrafiikan sekä markkinointiviestinnän elementtejä. Tuotimme myös työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Kulman Terapiat-tunnus ikkunateippauksessa.

Piclux, tuoteilme

Suunnittelimme brändi-ilmeen Luxteamin uudelle tuotteelle. Projekti käsitti tunnuksen, värimaailman sekä  työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Piclux-tuotteen tunnus.

Rovaniemen Energia, yritysilme
Uudistimme yritysilmeen ja tuotimme työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön. Ilmeprojekti sisälsi tunnuksen, värit, typografian sekä sovellukset eri medioissa ja ympäristöissä.

Rovaniemen Energian yritystunnus.

Asiakkaitamme:


Aalto-yliopisto

Autoliike Keijo Lehtonen Oy

Dama Design Oy

Elämäntalo Oy

Finlayson Oyj

Hirvihaaran Golf

Karjalan Liitto ry

Kilon Osuus-Auto

Koskisen Oy

Kulman Terapiat Oy

Luxteam Oy

Lääkelaitos

Mediafin Oy

Metsäsäätiö

Mäntsälän kunta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Natural Nordic Oy

Niitty-Nummen Hoitokoti Oy

Oikeusministeriö

Opus X

Peikko Group Oy

Perustava Oy

Posti Oyj

Rovaniemen Energia Oy

Ságat Design Oy

Sito Oy

Suomen Terveysilma Oy

Vihdas Oy

X-Print Oy

Älppäri