Työnäytteitä vuosien varrelta

Lähes 20 vuoden aikana HND:n asiakkaina on ollut kymmeniä eri kokoisia yrityksiä, yhteisöjä, julkishallinnon organisaatioita, kuntia ja muita toimijoita. Oheisilla työnäytteillä haluamme kertoa innovatiivisuudestamme ja osaamisemme laadusta.

Ratsastuskoulu Eq Berenike, brändi-ilme
Projekti käsitti ratsastuskoulun tunnuksen ja värimaailman suunnittelun sekä viestinnän visuaalisten linjausten määrittelyn.

Ratsastuskoulu Eq Bereniken tunnus.

Merkkejä maineesta – kirja suomalaisista brändeistä, osa 2
Merkkejä maineesta -kirjan jatkoksi on työn alla jatko-osa. Se noudattaa samaa konseptia ja lähestymistapaa kuin ensimmäinenkin osa. Uutuutena on se, että kirja toteutetaan myös sähköisenä e-kirjana.
Kirjan on määrä ilmestyä vuonna 2022.
Lue lisää Merkkejä maineesta -kirjasta täältä: www.merkkejamaineesta.fi

TJI Real Estate – Brändi-ilme ja verkkosivut
Brändisuunnittelu käsitti TJI:n tone of voicen ja visuaalisen identiteetin. Samalla laadittiin suuntaviivat brändiviestinnälle.
Laaja verkkosivusto sisältää myös kohde-esittelyt, videota ja paikannusominaisuuden.

Merkkejä maineesta – kirja suomalaisista brändeistä
Kirja sisältää 24 kuvitettua artikkelia. Artikkelit perustuvat brändi- ja markkinointiasiantuntijoiden haastatteluihin, alan kirjallisuuteen sekä eri alojen tietolähteisiin. Brändejä tarkastellaan talouden, kulttuurin, markkinoinnin ja muotoilun näkökulmista. Lisäksi on pyritty selvittämään, miten kukin brändi on tukenut organisaationsa tavoitteita, sekä minkälaiset jäljet ne ovat jättäneet suomalaiseen kulttuurimaisemaan.
Kirjassa olevat brändit edustavat yrityksiä, palveluita ja tuotteita. Niiden rinnalle on tuotu julkishallinnon ja kolmannen sektorin toimijoita, koska myös niissä hyödynnetään brändiajattelua entistä useammin.
Kirja julkaistiin helmikuussa 2020 ja se on tarkoitettu markkinoinnin, muotoilun ja viestinnän ammattilaisille ja opiskelijoille.
Kirja on otettu kurssikirjaksi LAB-ammattikorkeakoulussa sekä Oulun yliopistossa ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa.
Lue lisää Merkkejä maineesta -kirjasta tai tilaa se täältä: www.merkkejamaineesta.fi

Anvia, yritysbrändin suunnittelu

Projekti kattoi entisen Vaasan läänin puhelimen uuden nimen ja visuaalisen ilmeen suunnittelun, sekä ilmeen jalkauttamisen eri medioihin ja palveluympäristöihin. Taustalla oli liiketoiminta- ja palveluympäristön muutokset. Suunnittelun tehtävä oli myös mahdollistaa yrityksen toiminta uusilla toimialoilla. Projekti toteutettiin yhteistyössä Mainostoimisto Incognito Oy:n kanssa.

Anvia Oyj:n yritystunnus.

Aalto-yliopisto, Thesis Design, kirja ja e-kirja

Suunnittelimme painetun kirjan ja e-kirjan Aalto-yliopiston Median laitokselle. Projektiin kuului konsepti- ja visuaalinensuunnittelu, taittotyö sekä tuotannon ohjaus. Sähköiseen versioon sisältyy lisämateriaalia, kuvia ja tutkimusdokumentteja. E-kirjan toteutti Unigrafia Oy.

Thesis Design kirja ja ekirja.

Autoliike Keijo Lehtonen, REDEX-ohjelma

Toteutimme REDEX-ohjelman mukaisen palvelubrändiprojektin. Lopputuloksena kehitimme uuden palveluilmeen sekä työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön. 

Autoliike Keijo Lehtosen markkinointinimi on autokauppias.fi.

Cosmonova, ilme

Suunnittelimme uuden ilmeen Naturhistoriska Riksmusetin Cosmonova-elokuvateatterille Tukholmaan. Projekti käsitti tunnuksen, tunnusanimaation, värimaailman, typografian sekä graafisen ohjeiston. Projekti toteutettiin yhteistyössä Mainostoimisto Incognito Oy:n kanssa.

Klikkaamalla tästä pääset katsomaan Cosmonovan tunnusanimaation.

Hirvihaaran Golf, yritysvideo
Suunnittelimme ja toteutimme yritysvideon golfkentän asiakashankintaan ja imagotyöhön. Tuotanto sisälsi myös äänet ja musiikin. Projekti tehtiin yhteistyössä Mediafin Oy:n kanssa.

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan Hirvihaaran Golfin yritysvideon.

<ting> Mäntsälä Hackathon, tapahtuman konseptisuunnittelu ja ilme

HND oli mukana Mäntsälä Digital -verkoston kanssa kehittämässä hackathon-tapahtumaa Mäntsälään. HND vastasi myös tapahtuman ilmeestä yhdessä Jukka Fordellin kanssa.

Ensimmäinen <ting> Mäntsälä Hackathon järjestettiin 12.–13.10.2019.

Niitty-Nummen Hoitokoti, REDEX-ohjelma

Toteutimme REDEX-ohjelman mukaisen palvelubrändiprojektin. Lopputuloksena kehitimme uuden palveluilmeen sekä työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Niitty-Nummen Hoitokodin tunnus.

Paperiliitto
Suunnittelimme 100-vuotisilmeen sekä sen sovellukset eri medioissa ja ympäristöissä. Vastasimme myös tapahtuman ilmeestä ja viestinnästä. Tuotimme myös Matti Eskon esittämän sävellyksen, jonka tuoteutuksesta vastasi Tapio Kangas.

Paperiliiton 100-vuotisjuhlavuoden materiaalia.

Posti, Postimerkkikeskuksen vuosikirjat

Olemme suunnitelleet useita vuosikirjoja Postin Postimerkkikeskukselle. Projektit ovat kattaneet kuva-aineiston etsimisen ja tuottamisen, visuaalisen suunnittelun, taittotyön sekä tuotannon valvomisen.

Postimerkkivuosi 2005.

Karjalan Liitto, 80-v juhlavuoden tunnus
HND suunnitteli juhlavuoden tunnuksen sekä sen sovellukset viestinnässä. Projekti jatkuu vuoden 2020 ajan.

Karjalan Liiton 80-v juhlavuoden tunnus.

Kulman Terapiat, palveluilme

Suunnittelimme palveluilmeen uudelle fysioterapiakeskukselle. Projekti käsitti tunnuksen, sloganin, värimaailman, esitysgrafiikan sekä markkinointiviestinnän elementtejä. Tuotimme myös työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Kulman Terapiat-tunnus ikkunateippauksessa.

Piclux, tuoteilme

Suunnittelimme brändi-ilmeen Luxteamin uudelle tuotteelle. Projekti käsitti tunnuksen, värimaailman sekä  työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön.

Piclux-tuotteen tunnus.

Rovaniemen Energia, yritysilme
Uudistimme yritysilmeen ja tuotimme työkalut yrityksen itsenäiseen brändityöhön. Ilmeprojekti sisälsi tunnuksen, värit, typografian sekä sovellukset eri medioissa ja ympäristöissä.

Rovaniemen Energian yritystunnus.

Asiakkaitamme:

Aalto-yliopisto

Autoliike Keijo Lehtonen Oy

Dama Design Oy

Elämäntalo Oy

Esko Finland Oy

Finlayson Oyj

Hirvihaaran Golf

Karjalan Liitto ry

Kilon Osuus-Auto

Koskisen Oy

Kulman Terapiat Oy

Luxteam Oy

Lääkelaitos

Mediafin Oy

Metsäsäätiö

Mäntsälän kunta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Natural Nordic Oy

Niitty-Nummen Hoitokoti Oy

Oikeusministeriö

Opus X

Peikko Group Oy

Perustava Oy

Posti Oyj

Rovaniemen Energia Oy

Ságat Design Oy

Sito Oy

Suomen Terveysilma Oy

TJI Real Estate (Espanja)

Vihdas Oy

X-Print Oy

Älppäri