BRÄNDIEN JA PALVELUMUOTOILUN

TUTKIMUSTA JA SUUNNITTELUA.

ISOILLE JA PIENILLE YRITYKSILLE.

Viestinnän koulutusta, sisällöntuotantoja ja mediapalveluja


Tutkimuksen ja suunnittelun lisäksi konsultoimme ja koulutamme asiakkaitamme viestinnän ja median alueella.


Tuotamme myös tekstisisältöjä, videoita, animaatioita, audiovisuaalisia esityksiä, sekä musiikkia ja äänimaailmoja.


Uusin aluevaltauksemme ovat elämykselliset palvelut, missä kohderyhmä osallistuu esimerkiksi rekonstruoituun historialliseen tapahtumaan.Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää monipuolisista palveluistamme:

050 3553842 / Heikki Nuutinen

heikki.nuutinen (at) hnd.fiAjankohtaista:

9.6.2017

Brändi-ilmeen kuntotesti

Brändi-ilmeen kuntotesti on syntynyt HND ja bränditoimisto Hahmo Designin yhteistyön tuloksena auttamaan yrityksiä kehittämään kilpailukykyisempiä brändejä. Kuntotestissä kartoitetaan nykyisen brändin vahvuudet ja heikkoudet, sekä laaditaan suunnitelma korjausliikkeineen tulevaisuuden kehitystyötä varten. Lisätietoa: Heikki Nuutinen, 0503553842, heikki.nuutinen@hnd.fi.

22.5.2017

Uusi brändi-ilme Kulman Terapioille

Fysioterapiakeskus Kulman Terapiat avasi toimitilansa Järvenpäässä toukokuussa HND:n suunnitteleman ilmeen turvin. Yhteistyötä jatketaan some-sisältöjen ja viestinnän suunnittelun merkeissä.

24.10.2016

Uutta blogissa: Lisätty todellisuus on todellista

Pokemon Go oli ensimmäinen lisätyn todellisuuden palvelu, joka löi itsensä läpi kuluttajien keskuudessa. Se on kuitenkin vasta alkusoittoa Lue lisää tästä

13.9.2016

Uutta blogissa: Laatu kiteytyy brändissä

American Society of Qualityn tutkimuksessa suomalaisen työn laatu jäi jälkeen kanainvälisistä kilpailijoistaan. Mitä brändillä on sen kanssa tekemistä? Lue lisää tästä

22.4.2016

Autoliike Keijo Lehtoselle uusi ilme

HND suunnitteli REDEX-menetelmällä mäntsäläläiselle Autoliike Keijo Lehtoselle uuden ilmeen. Ilme julkistetaan toukokuun aikana.

20.4.2016

Uutta blogissa: Internet – esineitä vai ihmisiä varten?

Ohjaako keskustelu esineiden internetistä meitä harhaan? Lue lisää tästä

12.4.2016

HND mukana yritysten auttamisessa Iranin markkinoille

HND on mukana käynnistämässä hanketta, jolla kartoitetaan suomalaisten yritysten mahdollisuuksia päästä Iranin markkinoille. Mukana hankkeessa on myös suomalaisia ja iranilaisia kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijoita. Hanketta esitellään ensimmäisen kerran Mäntsälässä 10.5.2016 Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n tiloissa.

8.4.2016

Uutta blogissa: Virtuaaliterkkareita, tekoälykaavoitusta ja robottikouluja – kuntien digitaaliset palvelut tulevaisuudessa

Sote-uudistuksia ja tuottavuusloikkia odotellessa kunnat pohtivat kuinka hyödyntää digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Lue lisää tästä

4.4.2016

Uutta blogissa: Lapset liikkumaan brändäämällä!

Lue lisää tästä

11.3.2016

Uusi ilme Vihdas Oy:lle

Kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin yritys Vihdas Oy otti käyttöönsä HND:n suunnitteleman ilmeen. Ilme käsittää tunnuksen, väri- ja kuvamaailman sekä viestinnän linjaukset. HND ja Vihdas jatkavat samalla tiivistä yhteistyötä brändien ja liiketoiminnan tutkimuksen ja kehittämisen merkeissä.